Kalevalainen jäsenkorjaus

Varaa aika kalevalaiseen jäsenkorjaukseen!

Suomalaiseen kansanparannusperinteeseen pohjautuva kalevalainen jäsenkorjaus on koko kehon kattava kokonaisvaltainen hoitomuoto, joka perustuu kudosten pehmeään käsittelyyn. Hoidossa hyödynnetään kehon luonnollisia liikeratoja ja se perustuu ihmisen anatomian ja fysiologian syvälliseen ymmärtämiseen. Useissa kattavissa tutkimuksissa on havaittu kalevalaisen jäsenkorjauksen hyödyt muun muassa alaselkäkipujen sekä pitkittyneiden niska- ja hartiakipujen hoidossa.

Kalevalaisessa jäsenkorjauksessa käsitellään niveliä, kehon pehmytkudoksia ja faskioita eli lihasten peitinkalvoja. Hoito elvyttää kudosten laskimo- ja lymfanestekiertoa ja purkaa lihasten jännitystiloja. Samalla sekä kudosneste- että verenkierto tasapainottuvat. Jäsenkorjauksella hoidetaan tuki- ja liikuntaelimistön vaivoja sekä erilaisia kiputiloja. Hoito kalevalaisella jäsenkorjauksella on aina yksilöllistä ja se sopii kaikenikäisille.

Kalevalainen jäsenkorjaus on EU-nimisuojattu hoitomuoto, jonka harjoittamista Kansanlääkintäseura ry valvoo. Seura myös vastaa kalevalaisen jäsenkorjauksen koulutuksesta. Kalevalaisen jäsenkorjaajan nimikkeen saa kolmevuotisen koulutusohjelman päätteeksi näyttökokeella, kun suoritettuna on vähintään 300 hyväksyttyä harjoitushoitoa. Minulle myönnettiin kalevalaisen jäsenkorjaajan pätevyys vuonna 2022.

Varaa aika kalevalaiseen jäsenkorjaukseen!